Om oss

Vi er A`HEAD

Å rekruttere og ansette ledere er en kritisk oppgave for enhver organisasjon. Det å finne en leder som passer både for stillingen og kulturen i selskapet kan være en utfordring. Vi er her for å finne gode løsninger.

A`HEAD ble startet i Stavanger i 2003. To av de tre som startet opp er fremdeles med i teamet.
Vi har over tid utviklet et betydelig nettverk blant ledere og fagfolk i Stavangerregionen. Ledere ber ofte om en fortrolig prat med en av oss når de er på utkikk etter nye utfordringer.

Bjørn Helle

Skal du ansette noen i Rogaland bør du bruke en lokalt plassert rådgiver. Vi bor her, vi lever i lokalmiljøet og kjenner markedet best.

Bjørn Helle

Bjørn Helle er partner i A`HEAD Executive. Han har siden 2004 arbeidet som rådgiver innenfor rekruttering og ledelse.

Bjørn har tidligere vært seniorkonsulent i Visindi, daglig leder for Stavangerkontoret i Randstad og deretter ansvarlig for forretningsutvikling nasjonalt og kunderelasjoner globalt i Randstad.

Han har en mastergrad i internasjonal markedsføring fra University of Western Scotland og en bachelor i entreprenørskap fra Universitetet i Stavanger.

Bjørn har jobbet med strategisk rådgivning og lederutvelgelse siden 2004, regionalt og nasjonalt. Han har inngående kjennskap til de fleste bransjer, med hovedvekt på olje- og gass, og spesialistkompetanse innen økonomi / finans.

Bjørn har bred nasjonal og internasjonal erfaring, og er en av de toneangivende rådgiverne innen sitt felt i Stavangerregionen. Bjørn kjennetegnes av stort pågangsmot, er sterk på å knytte og utvikle varige relasjoner, og har opparbeidet en bred og lojal kundeportefølje.

Han er en nettverksbygger som løser kunders utfordringer på en profesjonell måte, med kandidater som er motivert for rollen og som forstår leveransen for å oppnå suksess i en stilling.

Ta kontakt med Bjørn på bh@ahead.no eller tlf +47 99124766.

A`HEAD er din partner når kritisk kompetanse skal rekrutteres. Da kan du være trygg på at du vil finne og ansette de beste lederne og spesialistene. Kort sagt, de som vil bidra til å drive din suksess fremover.

Lin Therese Reese

Kunder kan være være sikre på at de får en omfattende tilførsel av kandidater. Alle kandidater er vurdert før de blir presenterte.

Lin Therese Reese

Lin Therese Reese er partner i A`HEAD Executive. Hun har spilt en nøkkelrolle i selskapets vekst og suksess.

Reese har en bakgrunn innenfor rekruttering, pedagogikk, rådgivning og research. Hun startet sin karriere som lærer i den videregående skolen, hvor hun blant annet underviste i tysk, rettslære og psykologi. Hun har også arbeidet som rekrutterings- og karriererådgiver i NAV.

Etter å ha jobbet i Mercuri Urval i Stavanger var Lin Therese med å starte A`HEAD i 2003. Hun startet som researcher i alle rekrutteringsprosesser og er nå ansvarlig for å lede og gjennomføre komplette rekrutteringsprosesser.

Hun er lidenskapelig opptatt av ledelse og personlighetspsykologi, og hun er en ettertraktet mentor for unge som trenger råd om å orientere seg innen utdanning- og yrkesvalg. Hun har en unik evne til å inspirere og motivere andre.

Reese har en cand. mag.-grad fra NTNU innen psykologi, tysk og juss. Hun har i tillegg en mastergrad i International Hotel & Tourism Management fra Universitetet i Stavanger/Oxford Brookes University i Oxford, UK. Lin Therese Reese er sertifisert bruker av psykometriske tester fra Hogan Assessment Systems.

Ta kontakt med Lin Therese på ltr@ahead.no eller tlf +47 92445428.

A`HEAD har en dyp forståelse for hva som kreves av en leder i dagens stadig skiftende forretningsmiljø. Ved å bruke en kombinasjon av teknologi og erfaring, er A`HEAD i stand til å identifisere de beste kandidatene som ikke bare passer for stillingen, men også for organisasjonens kultur og verdier.

Stig-Rune Reese

Hos oss gjør konsulenten research selv. Konsulenten har erfaringen og nettverket, og kjenner oppdraget.

Stig-Rune Reese

Stig-Rune Reese er managing partner i A`HEAD Executive og er en av grunnleggerne av selskapet.

Han startet sin karriere som offiser i Luftforsvaret hvor han i flere år arbeidet med ansettelser og avansement for offiserer.

Han avsluttet forsvarskarrieren med å være generalsekretær i Krigsskoleutdannede Offiserers Landsforening. Etter det startet han som bedriftsrådgiver i rekrutteringsfirmaet Mercuri Urval, først i Oslo, og senere i Stavanger.

Sammen med to kolleger startet Reese i 2003 A`HEAD Executive, et ledende lederrekrutterings- og konsulentfirma i Stavanger. Siden den gang har han spilt en avgjørende rolle i selskapets vekst og suksess, ved å utvikle strategiske partnerskap med toppkunder og hjelpe til med å plassere ledere i nøkkelposisjoner. Han har hele tiden vært selskapets leder.

Reese er kjent for sin lidenskap for ledelse, personlighetspsykologi og evolusjonspsykologi. Han har en fireårig utdanning fra Luftkrigsskolen, og en cand. mag.-grad innen juss og statsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Han er sertifisert bruker av flere personlighetstester, og var i 2004 en av de første i Norge til å ta i bruk psykometriske tester fra Hogan Assessment Systems. Reese er i dag sertifisert «train the trainer» på Hogan.

Ta kontakt med Stig-Rune på srr@ahead.no eller tlf +47 45449444.