kandidat

Klar for nye utfordringer?

Hos A`HEAD er du i fokus. Fra første møte er vi opptatt av å vite hvem du er, ikke bare hva du er. Du er mer enn din CV - og vi vil bli bedre kjent med deg!

Visste du at A`HEAD har en tjeneste for interimledelse? Det vil si at vi hjelper bedrifter med å finne erfarne ledere som leies inn for en begrenset tidsperiode. Hvis du ønsker å være kandidat for slike lederoppdrag, registrer deg!

Lin Therese Reese

Konfidensialitet er viktig. Vi har et eget town house i gamle Stavanger. Ingen felles resepsjon, bare A`HEAD.

Innledende møte

Du treffer oss i A`HEADs bygg i Øvre Strandgate 118.

Der sitter kun vi, ingen andre virksomheter. Du slipper å passere en resepsjon eller registrere deg i en besøksprotokoll. Dermed kan du være trygg på at du ikke blir sett, eller at du treffer på kjente.

Ditt første møte med oss er ofte konfidensielt. Heller ikke vår oppdragsgiver skal vite hvem du er før du har bestemt deg for det.

Du treffer en av oss under fire øyne, og får mer informasjon om stilling og kunde. I tillegg vil vi vite mer om deg og dine ønsker.

Tenk gjennom hvem du er. En balansert selvbeskrivelse, hvor vi også får hint om ting du jobber med å forbedre, er alltid imponerende.

Første møte med din mulige neste arbeidsgiver

Går du videre i prosessen, er neste steg et møte med vår oppdragsgiver.  Dette er et viktig møte, hvor vi leder deg gjennom intervjuet og forsøker å få deg til å skinne.

Som erfarne intervjuere vet vi hvordan vi etablerer tillit og trygghet. Vi gjør det vi kan for at du skal senke skuldrene og ha en lærerik og hyggelig oppleve hos oss. Da blir det lettere å åpne opp og fortelle hvem du er.

Skal du inn i et slikt møte, har vi et tips til deg. Reflekter på forhånd rundt hvem du er. Be gjerne andre som du stoler på om å beskrive deg. Ta til deg det som treffer og ta det med i møtet med oss. "Jukselapp" er lov, det gir trygghet. Da skjønner vi at du har gjort en innsats og at dette betyr noe for deg.

Vi bruker personlighetstester fra Hogan. De kartlegger personlighet, endringer under stress, og motivasjon.

Forstå hvem du er

To til tre kandidater kommer til finalerunden. Hvis du er en av dem, vil vi be deg om å ta en personlighetstest.

Deretter får du en fortrolig gjennomgang av din profil med en av oss. Møtet er under fire øyne og hensikten er å bli enda bedre kjent med deg. Er dette en stilling som passer til deg?

Dette er et spennende møte som vi får mye god tilbakemelding på. Vi er eksperter i å tolke slike profiler, og du er i fokus. Vi er ikke ute etter å «ta» deg eller finne alle dine feil, men å forstå hvem du er. Uansett om jobben blir din eller ei, så er det vårt mål at du skal ha lært noe nytt om deg selv.

Hvis du ønsker det, sender vi deg fyldige rapporter fra personlighetstesten. Dette er din profil, og vi sender ikke disse rapportene til vår oppdragsgiver.

Du trenger ikke bekymre deg for å måtte ta en IQ test. Vi er sertifisert til det, men på ledernivå klarer vi oss som regel fint uten.

Forhandlingsfasen kan være krevende. Partene kjenner hverandre ikke så godt. Snakk med din konsulent når du lurer på noe.

Forhandlinger om vilkår

Dette er siste akt i ansettelsen, og iblant et krevende punkt.

Hvis det er deg vår kunde vil ansette, gjenstår forhandlinger om lønn og vilkår. Da kan du i fortrolighet diskutere med oss i A`HEAD. Vi sitter mellom kandidat og kunde og er interessert i at dere kommer til enighet.

Det er lov å forhandle, og det er lov å spørre om hvordan bonus- og insentivordninger settes sammen og hvordan de er ment å fungere. Husk imidlertid hva du tidligere har sagt om dine vilkår i dag, og hva du forventer. Ikke prøv å utnytte situasjonen fordi du vet at du er den de ønsker å ansette. Arbeidsgiver kjenner deg ikke så godt, og slike utspill kan svekke tilliten og fort slå tilbake på deg selv.

I denne fasen er det ofte mye usikkerhet. Snakk derfor gjerne med oss om det du lurer på.