Search & Advisory
Ledersøk og utvelgelse
Lederrådgivning
Reboarding
KONTAKT OSS

A`HEAD er et Executive Search og lederrådgivningsselskap som ble etablert i 2003. Vi bistår kunder med:

  • søk/rekruttering
  • personlighets- og lederskapsvurderinger
  • leder- og organisasjonsutvikling

 

Rådgivere. Vårt rådgiverteam har erfaring som rådgivere til ledere og og de har erfaring som ledere selv. De hjelper til innen komplekse, forretningsmessige endringsprosesser, samt rekruttering, utvelgelse og onboarding.  

Verktøy. We use tools from Hogan Assessments Systems. Hogan er en verdensledende leverandør av personlighetstester og psykometri.

Mangfold. Sound use of state-of-the-art psychometric tests, such as Hogan, is a great leap towards an unbiased recruitment process. 

Internasjonalt. A`HEAD er medlem av den internasjonale organisasjonen IMSA Search Global Partners. Pga. av vår kunnskap om psykologiske tester har A`HEAD fått oppgaven som IMSAs internasjonale kompetansesenter for bruk av psykologiske tester.

Etikk. Tillit fra kunder og kandidater er viktig, og fortrolighet er integrert i alt vi gjør.

Dette erutdrag fra vårt etikkdokument:

  • Kandidater som er ansatt ved vår hjelp kan ikke kontaktes av A`HEAD mot andre stillinger. Dette gjelder så lenge de er ansatt i den virksomheten som opprinnelig engasjerte A`HEAD for å ansette dem.
  • Kunder som samarbeider med A`HEAD er off limit. Vi kommer ikke til å kontakte ansatte hos dem. Dette gjelder også kunder som kjøper våre tjenester innen organisasjons- og lederutvikling.
  • Hvis en kandidat som er ansatt med A`HEADs bistand må sies opp før prøvetidens utløp, på grunn av at vedkommende ikke lever opp til stillingens krav, gjør vi ansettelsen på ny uten honorar.
Dette er teamet: